به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام والمسلمین اعرافی در نشست کارگزاران قرآنی جامعةالمصطفی، با اشاره به سرمایه های قرآنی المصطفی، وعضویت این نهاد در شورای توسعه فرهنگ قرآن خاطرنشان کرد: عضویت در این شورا که وابسته به شورای عالی انقلاب فرهنگی است، موضوعی است که می تواند در پیشبرد اهداف قرآنی تاثیرات زیادی داشته باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مفاهیمی چون دعا، زیارت و عبادت، مفاهیم و مضامین بلندی است که در منشور وحیانی قرآن منعکس شده و به بشریت به ارمغان سپرده شده است.
وی افزود: هنگامی که قرآن کریم نزول پیدا کرده و و در ذهن و ضمیر انسان ها و بشریت جا گرفته و رشد نماید، نتیجه آن آواهای دعا، مناجات و نماز و عبادت ستایش و بندگی خداوند است.
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی یادآور شد: اگر خداوند متعال دروازه های المصطفی را به روی ما گشود و ما را از منابع انسانی در این مجموعه بزرگ قرار داد و دروازه های این خدمت بی بدیل و بی نظیر را در راهبری نهضت و حرکت قرآنی و حدیثی به روی ما گشوده است، شکر می خواهد.
وی با بیان این که باید حقایق ناب دین و قرآن و مکتب پر افتخار اهل بیت (علیهم السلام) جدی گرفته شود خاطرنشان کرد: اگر قرار است به دست ما و شما معارف بلند اسلام ناب و اهل بیت (علیهم السلام) به هفت میلیارد بشر به صورت مستقیم و غیر مستقیم منتقل شود، و المصطفی در عرصه های جهانی و مراکز علمی و در میان تودههای مردم نقش ایفا کرده و این حرکت پایه ای برای انتقال این پیام به همه عصرها و نسل های آینده شود، یک آمادگی بیش از وضع امروز را می خواهد
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اذعان داشت: «مبادا در چرخه فعالیت های روزمره غرق شده و از بلند نگری و آینده نگری و عظم ها و انگیزه های والا تهی شویم .
حجت الاسلام والمسلمین اعرافی ضمن تاکید بر توازن قرآن و حدیث در برنامه های المصطفی ادامه داد: قرآن محوریت و اصالت خود را دارد؛ قرآن برای المصطفی هم موضوعیت دارد و هم طریقیت و سرمایه حرکت و دستمایه نهضت علمی و معنوی و فکری المصطفی است.
وی افزود: قرآن کریم پرچم و نمادی است که بر افراشتن آن ما را در برابر بسیاری از تندی ها و کجی ها و بداخلاقی های مذهبی امروز بیمه می کند.
رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به بداخلاقی های بی منطق مذهبی در دنیای امروز یادآور شد: در عصر حاضر شاهد بداخلاقی های بی منطق مذهبی توسط عوامل آمریکا و استکبار هستیم و قرآن می تواند تقریب و تعامل میان مذاهب را تقویت نماید و نشانه دلدادگی امت اسلام به قرآن و نبی مکرم اسلامی است.
وی با اشاره به این که مسلمانان مدافع حریم امانت بزرگ الهی هستند، گفت: «اهل بیت(علیهم السلام) و حدیث را در امتداد قرآن و کلام وحی به شمار می آوریم و این ها رویکردهای بنیادین جامعةالمصطفی است و حرکت ها بر پایه این موارد تنظیم می شود .
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در پرتو این نگاه بلند، المصطفی باید در حوزه قرآن و چند ده رشته مربوط به آن از سطوح ظاهری و شکلی تا اعماق آن پرفروغ و درخشان باشد و سعی کند رتبه بالا و سرآمدی را کسب نماید.
وی با اشاره به اهمیت مرور بر تحقیقات، برنامه های بالادستی و تاکیدات بزرگان، یادآور شد: مجموعه قرآنی لمصطفی باید به صورت یک منظومه سامان یافته تبدیل شود.
براساس اعلام روابط عمومی المصطفی در پایان این مراسم، از فعالیت های قرآنی حجت الاسلام والمسلمین فاکر میبدی در جامعه المصطفی تقدیر به عمل آمد.